• lördag 01 oktober 2022
  • De bästa fonderna för alla dina konton - meddelande när det är dags att byta - medlemskap till gör-det-själv-pris

Vanliga frågor och svar

Vi tycker att det är roligt att svara på frågor. Har du en egen?
Skicka oss ett mail, adressen står längst ner på sidan.

Hur ofta behöver jag byta fonderna?
Vi har i princip alltid två varianter av fondportföljerna som du kan välja på; en Enkel portfölj där det i genomsnitt sker ett fondbyte i halvåret, och en Avancerad portfölj där det ofta sker ett par fondbyten per månad. Är du inte jätteintresserad av fonder så föreslår vi den Enkla portföljen.
Kan FondKalle även göra själva fondbytet åt mig?
För att hålla medlemsavgiften så låg som möjligt har vi inte denna möjlighet i dagsläget. Vi ger istället förslag på vilka fonder du behöver byta, och sedan gör du själv bytet hos banken/försäkringsbolaget.
Jag tror att jag får pensionpengar från jobbet, men vet inte var de är...
Staten har tillsammans med pensionsbolagen en tjänst där du kan se var dina pensionsförsäkringar befinner sig. Tjänsten är kostnadsfri. www.minpension.se
TIPS: markera de pensionsförsäkringar du hittar, för bevakning hos FondKalle så får du veta vilka fonder du bör ha just nu.
Fondkalle svarar på frågor

Disclaimer

Informationen som presenteras på FondKalles hemsidor under domänen fondkalle.se skall ses som tilläggsinformation i investeringsbeslutet och ej allena vara grunden för detsamma. Vi garanterar eller ansvarar ej för att informationen på hemsidan alltid är fullt korrekt och uppdaterad, även om ambitionen är att så skall vara fallet. FondKalle ansvarar ej för direkt eller indirekt förlust eller skada som grundar sig på information från våra hemsidor eller marknadsbrev.Kontakt

CompuStock
Idelundsvägen 37
439 72 FJÄRÅS

0708-53 99 13